Foresattes ansvar

Viktig å vite

Foresatte er en viktig samarbeidspartner i fempartssamarbeidet som skal til for å få skoleskysstjenesten til å fungere optimalt for elevene.

Det er et stort arbeid å planlegge skoleskyss av 4 500 elever med ulike start- og sluttidspunkter på skolen hver dag. For å unngå forsinkelser og irritasjoner for deg som foresatt er det viktig å være oppmerksom på at:

   • Eleven må være klar for henting i god tid før avtalt hentetidspunkt
   • Turer du ikke ønsker å bruke, for eksempel i forbindelse med sykdom eller av andre grunner, må kanselleres.
   • Dersom eleven ikke benytter oppsatt transport, uten å kansellere, må retur reaktiveres for at eleven skal få transport hjem.
   • Dersom du avbestiller en tur, men det viser seg senere at det likevel er ønskelig med transport, må reaktivering av turen gjøres innen kl. 12 dagen før henting. I slike tilfeller kan vi ikke garantere samme sjåfør som først oppsatt.
   • Avvik kan oppstå i forbindelse med ulykker i trafikken eller ekstreme kjøreforhold. Vi håper på forståelse for at forsinkelser derfor kan oppstå.

Vær oppmerksom på at ski, sykkel og akebrett av sikkerhets- og plass hensyn ikke kan tas med ombord i våre minibusser og drosjer.

Ønsker du å gi beskjeder til sjåføren, henvend deg til kundeservice på telefon 24 20 20 33 eller via kontaktskjema 

 

Enkelt å holde oversikt i RuterBestilling appen

Gjennom RuterBestilling appen kan du som foresatt enkelt administrere skoleskyss fra din egen telefon. Appen kan lastes ned fra Play Store og fra App Store. Gjennom appen kan du også ringe til sjåføren ved etterlysning.

Les mer her.